Investering

Vi beskæftiger os med investering i aktiver, der normalt ikke er tilgængelige for danske private og instituelle investorer.

Vores erfaring og ekspertise ligger i hele værdikæden i forbindelse med etablering af et investeringsprojekt. Dette er lige fra identificering af investeringsobjektet, forhandling af kontrakter, herunder pris og øvrige vilkår, forhandling af finansiering til opfølgning og forvaltning af investeringen.

Investeringstilgangen er baseret på forsigtighed, hvilket også kommer til udtryk i vores budgetter. Vi vil hellere overraske positivt end at bygge budgetterne op omkring urealistiske forudsætninger og prognoser.

Vores kunders tilfredshed er vores største aktiv. Vi sætter en ære i at gentage forretning med vores kunder, hvilket er fundamentet i vores forretningsfilosofi.

Du er velkommen til at kontakte os om investeringer per mail js@procuragroup.dk eller per telefon +45 50 71 31 64. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig.